Glassman presenteert voedingen met fully floating output tot 1500 V DC

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

De nieuwe ultracompacte 1U-hoge FL-serie van Glassman is beschikbaar in vier verschillende spanning-stroomcombinaties met fully floating outputs tot 1500 V DC. De voeding heeft standaard een automatische cross-over tussen spanning- en stroomregeling. Daarnaast heeft hij een bescherming tegen doorslag, overload en kortsluiting. De aanwezigheid van een instelbare stroom- en spanningstrip biedt extra bescherming aan gevoelige belastingen.

Binnen de FL-serie zijn vier modellen beschikbaar met een uitgangsspanning variërend van 0 tot 750 V DC en 0 tot 1500 V DC met een vermogen van 1,5 kW. De units zijn te monteren in een rek en zijn met een hoogte van slechts 1U zeer compact. Als 1,5 kW niet voldoende is, kunnen maximaal vier units parallel worden geschakeld met actieve stroomdeling. Tussenruimte is daarbij niet nodig.

De FL-serie is uitgerust met communicatie-interfaces als RS232, RS485 en USB. De voeding kan ook analoog geprogrammeerd worden. De voeding leent zich uitstekend voor toepassingen als halfgeleider burn-in, sputtering en automatische teststations. De FL-serie voldoet volledig aan de CE-certificatie en wordt geleverd met drie jaar garantie op arbeid en onderdelen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.