Gerenommeerde training ‘Design principles’ in nieuw jasje

René Raaijmakers
Leestijd: 3 minuten

Mechatronics Academy vernieuwt de training ‘Design principles’. Onder de nieuwe naam ‘Design principles for precision engineering’ dompelen zes topexperts de cursusdeelnemers onder in een bad met zowel de vertrouwde fundamentele kennis en inzichten als relevante toevoegingen aan het vakgebied constructieleer.

Het is behoorlijk gewaagd om een van de meest gerenommeerde trainingen in hightech Nederland stevig onder handen te nemen, maar er zat niets anders op. Piet van Rens, trainer constructieleer, geeft al jaren aan dat hij zijn werk als docent voor de training ‘Design principles’ fors wil beperken. Van Rens heeft erg veel lol in de projecten die hij vanuit ingenieursbureau Settels Savanije onder meer voor ASML doet, maar met de constructietrainingen loopt zijn agenda snel vol en dan heeft hij onvoldoende aandacht voor klanten.

Dus gingen Jan van Eijk en Adrian Rankers, beide partners binnen Mechatronics Academy (MA), op zoek naar opvolgers. Het duurde ruim een jaar, maar nu komen ze met een vernieuwde training waaraan topspecialisten uit de Nederlandse hightech- en precisiewereld zich verbinden. Het resultaat is een doortimmerde training die MA in samenwerking met High Tech Institute op de markt brengt en waarin zowel de oorspronkelijke fundamenten als vernieuwingen zijn terug te vinden.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.