Gemanagede achtpoorts Ethernet-switch van EKS-Engel

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

EKS-Engel brengt een industriële Ethernet-switch uit in de E-Light2-reeks van robuuste industriële switches. Deze E-Light2M is een gemanagede achtpoorts switch met ringfunctionaliteit op basis van het EKS-Engel Pathfinder Ring-principe (P-Ring). De hersteltijd bedraagt minder dan 300 milliseconden. Het toestel is leverbaar in verschillende uitvoeringen, onder meer met maximaal vier flexibel configureerbare FX-poorten en met maximaal 6 TX-poorten.

De switch is zowel geschikt voor Din-rail als voor wandmontage en heeft een temperatuurbereik van -30 tot 75 graden Celsius. De E-Light2M beschikt over verschillende beheerinterfaces, waaronder web, Gui, poortspiegeling, DHCP-client, IGMP, SNTP, SMTP, poort- en tagged-gebaseerd VLan en SNMP-verbindingen met webmanagement en RMon alsook Quality of Service en een alarmrelaiscontact voor systeembeheer. Het apparaat is geschikt voor verschillende soorten glasvezel zoals HCS, Monomode, Multimode en Pof en maakt communicatie mogelijk over afstanden tot honderd kilometer.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen