GEA profiteert van het geavanceerde gebruikersbeheersysteem van IXON

Leestijd: 3 minuten

Voordat het nieuwe IXON Cloud-platform werd gelanceerd, was GEA een van de eerste bètagebruikers die ervan gebruikmaakte. Ze zijn zeer te spreken over het uitgebreide gebruikersbeheersysteem, dat hen een beter overzicht en meer controle geeft.

GEA is een van de grootste leveranciers in de procesindustrie, met name in de voedselverwerkende industrie. Het bedrijf bestaat uit verschillende divisies, waaronder hun divisie Refrigeration (RT). Zij leveren moderne, veilige en energiezuinige koelinstallaties, warmtepompen en airconditioningsystemen voor industrieel gebruik. GEA stelt haar klanten in staat om hun koelsystemen veilig en duurzaam te houden, met minimale energie- en operationele kosten, door het gebruik van energiezuinige systemen te stimuleren en natuurlijke koudemiddelen zoals ammoniak, CO2 en propaan actief te promoten.

GEA RT nam in oktober 2020 het oude IXON Cloud-platform in gebruik. Ze zijn onlangs overgestapt op het recent gelanceerde IXON Cloud-platform om te kunnen profiteren van het geavanceerde gebruikersbeheersysteem. GEA RT rust nu ieder nieuw project uit met een IXrouter.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.