GDO neemt Zuid-Duits Schneid over

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Machinebouwer GDO uit Eygelshoven heeft het Beierse Schneid overgenomen. De deal past in de groeistrategie van het Zuid-Limburgse bedrijf. Bovendien vormt het nieuwe GDO München een bruggenhoofd in deze strategisch belangrijke regio. GDO had al jaren een eigen servicemaatschappij in Baden-Württemberg maar kan door de overname zijn positie in Zuid-Duitsland versterken. Ook voor de klanten in Zwitserland en Oostenrijk wordt GDO een interessante optie.

GDO ontwikkelt en produceert hightech machines voor bedrijven in life sciences, automotive, verpakkingen, food en energie. In de fabriek in Eygelshoven werken momenteel 75 medewerkers. Schneid, opgericht in 1985, ontwikkelt en produceert hightech matrijzen en precisiedelen voor gereedschappen en machinebouw. De klantenkring bestaat uit bedrijven in de automobiel-, elektronica- en de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen