Frei combineert voeding met acculading en omschakeling

Clara Dorrepaal
Leestijd: 1 minuut

Voeding- en transformatorenfabrikant Frei heeft een gecombineerde eenheid in de markt gezet die zowel voeding, acculaadinrichting en omschakeling bij uitval combineert in een behuizing. De unit moet gebruikers voorzien bij netspanninguitval. Het voedingsspanningsbereik van deze UPS ligt tussen 3×360-500 Volt AC.

De eenheid heeft een diepontladingbescherming, een instelbare overbruggingstijd en een geïntegreerde accubelastingstest. De uitgangsspanning bij netbedrijf ligt rond de 27 VDC en bij batterijgebruik tussen de 19,5 en 26,5 volt DC. De maximale belastingsstroom kan 35 Ampère bedragen. Daarnaast is er nog 2,5 A acculaadstroom om externe accu‘s te kunnen laden.

De accucapaciteit is te kiezen afhankelijk van de overbruggingstijd en de belasting. Naar keuze kan bij netuitval tijd of spanningsgestuurd worden gehandeld. Voor doormelding zijn 2 relaiscontacten beschikbaar.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen