FMI en Improvia samen in joint venture

Alexander Pil
Leestijd: 2 minuten

FMI en Improvia hebben de krachten gebundeld in een nieuwe joint venture: FMI Improvia Group. In dit samenwerkingsverband worden de complete Improvia Group en de engineering- en productieautomatiseringsactiviteiten van FMI ondergebracht.

Door de joint venture ontstaat een organisatie van meer dan tweehonderd medewerkers, met vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen. De joint venture gaat zich richten op de volledige waardeketen, van consultancy, engineering en realisatie tot en met installatie en service van tools, modules en complete machines voor energie, infra en industrie. Met in het bijzonder een focus op hightech- en productieomgevingen.

De joint venture is een vervolg op de eerdere gezamenlijke activiteiten. In 2014 is, door zowel FMI als Improvia, een doorstart mogelijk gemaakt van HKW Engineering in Hoofddorp. Vanaf dat moment werken de bedrijven al nauw samen. Onder de leiding van de nieuwe ceo, Ronald van Gerwen worden de activiteiten van FMI in Drachten, Best en Aken en de activiteiten van Improvia en Aevo Breda, Hoofddorp, Halsteren, Poznan en Piła in marktbenadering en commercialiteit gebundeld.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.