Fluidwell lanceert N-serie batchcontrollers

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Duranmatic introduceert de N410-batchcontroller in paneelmontage-uitvoering van Fluidwell. De N410 is de eerste batchcontroller in de nieuwe N-serie. Het grootste voordeel van deze nieuwe controller met tweetrapsuitgang is zijn veelzijdigheid en de mogelijkheid om met alle soorten flowmeters te communiceren. De combinatie van het volledige numerieke toetsenbord, het heldere gebruiksvriendelijke display en het compacte formaat maakt deze N-serie aantrekkelijk.

Het selecteren en het invoeren van meerdere vooraf ingestelde presets is zeer eenvoudig, aldus Duranmatic. Het lcd-display toont in een oogopslag de werkelijke waarde, vooraf ingestelde waarde, batchprocesindicatie, schakelpuntindicatie en meeteenheden. Alle waarden, unitinstellingen en functies zijn ingedeeld in verschillende groepen en kunnen via een toegangscode worden beveiligd. Tevens is er een speciale externe input voor toetsenblokkering. De N410 is standaard voorzien van heldere achtergrondverlichting waardoor de batchcontroller zowel overdag als ’s nachts goed leesbaar is. Deze helderheid kan worden aangepast in zes stappen van 0 tot 100 procent.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen