Financiering Holst Centre twee jaar zeker gesteld

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Met een toezegging van zes miljoen euro bovenop eerder toegezegde middelen is Holst Centre verzekerd van voldoende publieke financiering in 2017 en 2018. Het extra geld is afkomstig van het ministerie van Economische Zaken, de topsector HTSM, de provincie Noord-Brabant en TNO. Maandag bezegelden de partijen hun afspraken door op de High Tech Campus een overeenkomst te tekenen.

De financiering van Holst Centre komt telkens moeizaam tot stand. Zowel industrie als overheden zijn er doorgaans enthousiast over, maar kijken naar elkaar als het op financiering aankomt. De minister en de provincie steken nu toch weer een handje toe, maar alleen om Holst Centre de tijd te gunnen zijn r&d-projecten in klinkende munt om te zetten. In het convenant is afgesproken dat de publieke bijdrage tot onder de vijftig procent gaat zakken.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.