Fei daagt mechatronicabedrijven uit om grenzen te verleggen

René Raaijmakers
Leestijd: 3 minuten

Frank de Jong, directeur research en technologie van Fei Company, presenteerde deze week op het jaarcongres van Mechatronica Valley Twente drie R&D-thema‘s waarin Fei de hulp van hightech mechatronicabedrijven zoekt om zijn problemen op te lossen.

De fabrikant van high-end elektronenmicroscopen is voor zijn groei afhankelijk van technologische innovatie. ’We zijn geen Albert Heijn die met prijzen gaat stunten of reclameacties gaat voeren om zijn marktaandeel te verhogen‘, zegt de researchdirecteur. ’Bij ons is het de technologie die directe impact heeft op onze verkopen.‘

Wat groei en kansen betreft kijkt Fei al lang niet meer alleen naar het verhogen van de resolutie. ’Onze grote uitdagingen zitten niet in nog kleinere structuren‘, zo drukte De Jong het uit. Nieuwe markten zoekt het bedrijf vooral in het gebruiksvriendelijker en productiever maken van zijn instrumenten.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.