Feda kiest nieuwe voorzitter

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Branchevereniging Feda verwelkomt per 1 januari Rob Hommersen als nieuwe voorzitter. De ledenvergadering heeft hem op 8 november benoemd. Hommersen, CEO bij Endress+Hauser, volgt Egbert Stremmelaar op die een bestuurstermijn van vier jaar voltooide.

Hommersen heeft 34 jaar ervaring in automatisering. Toch signaleert hij dat juist nu de dynamiek van de maatschappij impact heeft op de markt waarin Feda-leden zich bevinden. ’Trends, bewegingen en hypes hebben invloed op de manier van zaken doen. Daar moeten we samen een antwoord op vinden. Dat is de uitdaging‘, aldus Hommersen. ’Zowel de markt als de branche zijn volop in beweging. Met elkaar moeten we onze positie bepalen én er alles aan doen om deze positie te behouden.‘

Hommersen benadrukt dat Feda behoefte heeft aan ’zendtijd‘. Publiciteit moet de sector interessant en aantrekkelijk maken, vindt hij. ’De onderwijsportefeuille is bijzonder belangrijk. De behoefte aan vakmensen is enorm en blijft alleen maar toenemen. Als branchevereniging moeten we het belang hiervan aantonen‘, zegt Hommersen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.