Ex-Tesla-directeur helpt Lightyear commercieel op weg

Collin Arocho
Leestijd: 1 minuut

Lightyear heeft Johan Vos, een voormalige senior directeur bij Tesla, benoemd als chief commercial officer. Vos wordt verantwoordelijk voor de commerciële strategie van de Helmondse zonne-auto-ontwikkelaar. Bovendien zal hij plaatsnemen in het bestuur, waar hij zich zal richten op het bouwen van een klantgerichte organisatiestructuur.

In zijn tijd bij Tesla speelde Vos een belangrijke rol bij het vergroten van de aanwezigheid van het merk in Europa. Hij heeft bijgedragen aan de uitrol van verschillende Tesla-modellen, waaronder de Tesla 3 – een van de best verkochte voertuigen van 2019. Voor Lightyear zal hij worden belast met de activiteiten rond het naar de markt brengen van de Lightyear One – het eerste prototype dat deze zomer werd onthuld.

Vos: ‘De missie van Lightyear, schone mobiliteit voor iedereen, spreekt mij erg aan. Ik kijk ernaar uit om hieraan bij te dragen met het team, door een vlotte klantervaring te bieden – van bestelling en levering tot uitstekende service.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen