Eriks overhandigt hydrauliekinstallatie aan ROVC

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Trainingshuis ROVC heeft een nieuwe Flexion-installatie in ontvangst genomen van industrieel dienstverlener Eriks. Met deze installatie breidt ROVC zijn hydrauliekpracticum uit en kunnen cursisten kennismaken met de modernste technieken op het gebied van hydraulische aandrijvingen en elektronische besturingen.

De Flexion-installatie is uitgerust met de meest geavanceerde technieken. Bovendien is de installatie geschikt voor het gebruik in scholingssituaties. De instellingen van de digitale stuurkaarten kunnen eenvoudig worden gewijzigd via een laptop. Na het herladen van de originele instellingen zal de installatie weer razendsnel optimaal functioneren. Ook afwijkingen en fouten zijn digitaal af te lezen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het zoeken van storingen, wat een belangrijk onderdeel vormt binnen de cursussen.

‘Goed opgeleide vakmensen maken het verschil tussen succesvolle en niet-succesvolle technische bedrijven’, aldus Eriks’ business unit manager Hans Hogenboom. ‘Dat geldt zeker ook voor ons vakgebied. We zijn daarom trots dat we een steentje kunnen bijdragen aan hoogwaardig vakonderwijs.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.