Emerson verliest topverkoper aan Sigmacontrol

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Sigmacontrol uit Barendrecht heeft Frank ten Velde aangenomen als accountmanager voor Oost-Nederland. Ten Velde werkte tien jaar als salesengineer bij Emerson Control Techniques, waar hij expertise ontwikkelde in het verkooptraject van dynamisch servoaandrijvingen en motion-control. Hij heeft ervaring met veel verschillende automatiseringsplatformen, waaronder Sigmatek van het Barendrechtse bedrijf. Emerson verliest met Ten Velde een topverkoper die zeer goed is ingevoerd in de markten voor proces- en productieautomatisering.

’In mijn vorige functie werkte ik nauw samen met Sigmacontrol voor hoogwaardige motion-controloplossingen van Sigmatek, met name voor oplossingen voor robotica en snelle verpakkingsmachines‘, vertelt Ten Velde. ’Met Sigmatek en Copa-Data heeft Sigmacontrol in mijn ogen alles in huis voor een optimale integratie van motion control, besturingstaken, visualisatie, aandrijving en safety. Ik ben ervan overtuigd dat een totaalconcept het succes bepaalt van de machinebouwer van morgen. Juist door deze integratie ontstaan krachtige oplossingen met een gunstige prijs/prestatieverhouding.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.