Emerson Process Management heeft nieuwe president

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Roel Van Doren is benoemd tot president van Emerson Process Management Europe. In die functie is de Belg verantwoordelijk voor alle Europese verkoop- en marketingactiviteiten. Hij neemt het stokje over van Bob Sharp, die terugkeert naar de VS waar hij een nieuwe functie heeft aanvaard bij Emerson in St. Louis. Van Doren blijft gestationeerd in Emersons Europese hoofdkantoor in het Zwitserse Baar waar hij al enkele jaren de positie van vicepresident Noord-Europa bekleedde.

’Dit is een enerverend tijdperk voor Emerson in Europa‘, zegt Van Doren. ’Ons regionale servicenetwerk groeit snel en ook zijn we onze Europese productiefaciliteiten gericht aan het uitbreiden. Mijn uitdaging is onder meer om Emerson verder uit te bouwen tot een betrouwbare adviseur en partner die technologie levert die zich makkelijk laat installeren en toepassen.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.