Eltrex van start in Frankrijk

Alexander Pil
Leestijd: 2 minuten

Het succes van Eltrex Motion in de Benelux krijgt navolging in Frankrijk. Op 1 juli 2022 ging Eltrex France officieel van start. Het nieuwe bedrijf staat onder leiding van Coen Waltman, tevens directeur van Eltrex Motion in de Benelux. Marc Rea is in Frankrijk verantwoordelijk voor sales.

Eltrex Motion – een onderdeel van de Eight Lakes group – is gespecialiseerd in aandrijf- en positioneertechniek en actief in de apparaten- en machinebouw. De afgelopen jaren lag de focus op het verder versterken van de positie binnen de markt van motioncontroltechnologieën in de Benelux. Daarbij werd onder meer ingezet op het beter bedienen van bestaande en nieuwe klanten door het meer delen van specialistische kennis.

‘Na onze successen in België, Nederland en Luxemburg zijn we nu klaar voor de volgende stap: de start van Eltrex France’, zegt Waltman. ‘Diverse klanten en partners in de Benelux hebben ons gevraagd om hen te volgen naar Frankrijk. Dit maakt de expansie naar Frankrijk een logische keuze. We zijn ervan overtuigd dat we op deze voor ons nieuwe markt met onze expertise waarde kunnen toevoegen en zo nieuwe zakelijke kansen kunnen creëren. Zeker met Marc Rea aan boord. Met zijn meer dan 25 jaar ervaring in de motioncontrolmarkt gaan we onze groeiambities waarmaken.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.