Eltrex Motion treedt toe tot Brainport Industries

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Aandrijfspecialist Eltrex Motion is lid geworden van Brainport Industries. Dit ecosysteem bundelt de krachten van toeleveranciers in de maakindustrie voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van geavanceerde en intelligente hightechapparatuur.

Brainport Industries telt tien jaar na de oprichting ruim honderd leden. Samen participeren zij in projecten op het gebied van technologie, markt en mens om zo het netwerk van toeleveranciers en de gezamenlijke innovatiekracht verder te versterken. Door samen te werken, verstevigen de Nederlandse toeleverende bedrijven bovendien hun internationale concurrentiepositie.

Deelname aan Brainport Industries past binnen de groeiambitie van Eltrex Motion. ‚ÄėBrainport Industries is wereldwijd een toonaangevende, open supply chain voor hightechbedrijven, en heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen en verder te groeien. Aan die ontwikkeling leveren wij graag onze bijdrage‚Äô, zegt Coen Waltman, directeur van Eltrex Motion.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.