Elsto levert voortaan machine-interfaces Bonfiglioli

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Nieuw in het pakket van Elsto Drives & Controls zijn de HMI’s van Bonfiglioli. De mensmachine-interfaces uit de BMI-serie worden standaard geleverd met een touchscreen met 65 duizend kleuren. Met de introductie van deze interfaces speelt Bonfiglioli in op de behoefte van machinebouwers naar systeemoplossingen.

De BMI-modellen zijn geschikt voor kleinere systeemoplossingen, waarbij eenvoudige bediening vereist is. Ze zijn te verkrijgen met drie verschillende schermgroottes, te weten 3,5, 7 en 10,1 inch. Vermeldenswaardig is dat de modellen uit bovengenoemde serie rechtstreeks zijn aan te sluiten op de Agile- en Active Cube-frequentieregelaars van Bonfiglioli. Tevens kunnen ze worden ingezet als multi drop-systeem met meerdere regelaars. Het voordeel van werken met een BMI is dat de PLC-capaciteit in de frequentieomvormer kan worden uitgebreid. In veel gevallen kan een PLC als besturing dan komen te vervallen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen