Einde aan groei nog niet in zicht voor Fei

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Met het derde kwartaal boekt Fei opnieuw een omzetrecord, zij het bescheiden: de totale inkomsten stegen naar 221,8 miljoen dollar, drie ton meer dan vorig kwartaal en 9 procent meer dan een jaar eerder. Het bedrijf noteerde nu zeven van de acht afgelopen kwartalen een recordomzet. De nettowinst kwam uit op 29,2 miljoen dollar, tegen 26,2 miljoen een jaar eerder.

’We hadden opnieuw een goed kwartaal, met omzetgroei ondanks een gebruikelijk zwak seizoen en onzekere economische omstandigheden‘, becommentarieert CEO Don Kania. De groei zet voorlopig ook door, het orderboek steeg naar een record van 223,3 miljoen dollar, maar liefst een vijfde meer dan vorig jaar. ’De groei in orders werd aangejaagd door onze elektronica- en natuurlijke hulpbronnen-business‘, zegt Kania. ’De ordergroei was vergeleken met vorig kwartaal en een jaar geleden ook sterk in Europa‘, voegt hij eraan toe.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.