Egemin levert AGV-systeem aan Chinese tabakboer

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Egemin Automation heeft een overeenkomst afgesloten met het Chinese Sichuan Tobacco voor de installatie en implementatie van een AGV-transportsysteem. Het bedrijf is gevestigd in Xichang, in Centraal-China, en werd tijdens de aardbeving van twee jaar geleden zwaar getroffen. De investering kadert dan ook in de wederopbouw van de fabriek. Sichuan Tobacco wil dat de vernieuwde fabriek naar Chinese maatstaven een van de modernste infrastructuren wordt voor de verwerking van tabak. In een eerste fase zal Egemin vier E‘GV-toestellen met E‘tricc-besturingssysteem leveren. Deze automatisch geleide voertuigen (AGV‘s) zorgen voor de toelevering van verpakkingsmaterialen aan de productielijnen. De verscheping van de machines staat gepland voor eind dit jaar.

Eerder dit jaar scoorde Egemin ook al een contract in China. Bij Chungzhu Aluminium gaat de automatiseerder uit het Vlaamse Zwijndrecht zijn E‘tow-transportsysteem installeren.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.