Egemin doet grote overname in VS

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Egemin Automation verstevigt zijn expertise in de sterk groeiende markt voor automatische magazijn- en distributiesystemen in Noord-Amerika door de overname van Retrotech, een Amerikaanse systeemintegrator van magazijn- en distributieoplossingen. De Kion Group, het holdingbedrijf boven Egemin Automation, heeft een overeenkomst ondertekend met het Franse Savoye voor de overname van Retrotech waarvan de waarde geraamd wordt op ongeveer veertig miljoen dollar.

Retrotech, gevestigd in Rochester, New York, biedt zijn klanten een gamma van oplossingen voor de integratie en modernisering van complexe intralogistieke systemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in ontwerp van magazijnsystemen, klantspecifieke software voor magazijnsturing en moderniserings- en aanpassingswerken van magazijnkranen. Retrotech stelt ongeveer 140 personen tewerk en haalde in 2015 een omzet van ongeveer 70 miljoen dollar.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naarĀ 024 350 3532Ā of stuur een e-mail naarĀ info@techwatch.nl.