Eaton verbetert decentrale aandrijving

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Eaton lanceert een update van zijn decentrale elektronische aandrijving. De tweede generatie van het Rapid-Link 4.0-systeem heeft een uitgebreid vermogensbereik tot 2,2 kW. De nieuwste motorstarters en frequentieomvormers leveren betere prestaties waardoor Rapid Link 4.0 toegevoegde waarde biedt wat betreft engineering en fabrieksinstallatie, aldus de fabrikant.

De rechthoekige behuizing maakt het mogelijk de voedings- en motorkabel vanaf de linker- of rechterkant naar binnen te leiden en niet alleen via de bodem. Hierdoor bevinden het bedieningsniveau en de koelribben van de frequentieomvormer zich altijd in de juiste positie. Eventuele verlaging van de elektrische waardes voor het via de zijkant invoeren van de voedings- en motorkabels is niet nodig. Een bewakingsring beschermt de bedieningselementen en de elektronische terminals grotendeels tegen mechanische beschadiging. Alle varianten worden geleverd met een IP65-bescherming.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen