Easyfairs plant vlag voor Mocon 2011

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Easyfairs organiseert zijn motion-controlbeurs Mocon volgend jaar op 20 en 21 april in ‘s-Hertogenbosch. De aankondiging komt een paar maanden na het besluit om een streep te halen door de 2010-editie van Mocon in Zwolle. Voor dit Noord-Nederlandse event had de beursorganisator vijftig standhouders geworven. Easyfairs houdt Mocon traditioneel in ‘s-Hertogenbosch en bracht de formule in 2008 voor het eerst naar Zwolle. In dat jaar ontving de organisatie daar vijftienhonderd bezoekers en waren er ruim honderd standhouders. In de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch trekt Mocon gewoonlijk zo‘n tweeduizend bezoekers.

’Ook binnen de motion-controlmarkt is face-to-facecontact met de doelgroep een must tijdens het zakendoen‘, schrijft Easyfairs in zijn persbericht. De organisatie citeert Ronald Goedhart, hoofd productmanagement van Isotron: ’Mocon geeft bezoekers in een heel korte tijd een goed overzicht van oplossingen en producten. Daarom is Easyfairs‘ Mocon voor Isotron een perfect platform om in een korte periode zeer veel klanten en prospects te bereiken en te informeren over onze producten.‘

Easyfairs werkt voor Mocon samen met de Feda. Tot de exposanten behoren Duranmatic, Groschopp, Inrato, Isotron Systems, Lapp Benelux, Metal Work Nederland, Schmersal, Sentech Sensor Technology, Siemens en Vipa. In totaal zijn er inmiddels veertig inschrijvingen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.