Duursma opent Parkerstore in Zwolle

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Parker Hannifin Nederland en Duursma W&O breiden hun samenwerking uit. Met ingang van volgend jaar kunnen klanten op iedere vestiging van Duursma Parker-producten bestellen waarbij er een lokaal georiënteerde voorraad wordt aangehouden. Daarnaast openen de partijen een Parkerstore in Zwolle. Dit is een one-stop-shop met een voorraad industriële onderdelen voor vervanging, reparatie en revisie. Het assortiment bestaat uit filters, fittingen, hydrauliekmotoren, hydrauliekpompen, koppelingen, persluchtleidingen, flexibele slangen voor hydraulische en pneumatische toepassingen, slangassemblages en accessoires. Slangen en koppelingen worden in de werkplaats in Zwolle op maat gemaakt.

Parker Hannifin is gespecialiseerd in aandrijving, besturing en procesbeheersing, met handelsmerknamen als Domnick Hunter, Ermeto, Legris, Origa, Rectus en Transair. Duursma W&O vertegenwoordigt al een aantal van deze merken in Nederland. De overeenkomst voorziet in levering van de Parker-productgroepen hydraulica, pneumatiek, filtratie, slangen, koppelingen en instrumentatie.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.