Duranmatic levert positiedisplays voor SSI tot 32 bit

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Duranmatic introduceert de nieuwe SSI-positiedisplays van Kübler. De verbeterde 570-serie kan SSI-protocollen verwerken van 8 tot 32 bit, waar de bovengrens eerst 25 bit was. Hierdoor zijn de displays nu ook samen met de Sendix-multiturnencoders te gebruiken als deze een hogere resolutie per omwenteling hebben dan 13 bit. Andere nieuwe functies zijn linearisering met maximaal zestien controlepunten en teach-in-optie, programmeerbare encoderbewaking en de mogelijkheid om SSI-informatie te splitsen op verschillende displays.

Behalve de bestaande uitvoeringen met twee optokoppelaaruitgangen, een analoge output of seriële interfaces is nu ook een versie leverbaar met twee relaisuitgangen. Deze zijn te gebruiken als grenswaarde of als voorinstelling, maar ook programmeerbaar als trackingpreset. De nieuwe versie heeft bovendien een RS232/RS485-interface.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen