Dumaco neemt plaatwerkspecialist VSMI over

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Dumaco breidt zijn Nederlandse dekking en zijn technologische en commerciële mogelijkheden uit met de acquisitie van VSMI, een specialist in hoogkwalitatieve producten en gecombineerd plaatwerk. Dat bedrijf uit Varsseveld levert vele soorten plaatwerk en verzorgt alles van ontwerp en engineering tot afwerking en assemblage.

‘De Smart Industry-principes van VSMI passen helemaal binnen onze visie op de markt voor plaatbewerking’, zegt Dumaco-directeur Tom Sanders. ‘Met deze overname breiden we niet alleen onze productiemogelijkheden uit maar zetten we ook een belangrijke stap op het gebied van ketenintegratie. We zijn in staat om een steeds groter deel van het fabricageproces uit handen te nemen.’

Oprichter en directeur van VSMI, Rob Lentink, behoudt de dagelijkse leiding en zal samen met het managementteam van Dumaco werken aan een geleidelijke integratie van VSMI in de groep.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.