Drivetecno nieuwe specialist in aandrijfmaatwerk

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Nederlandse aandrijfwereld is een nieuwe onderneming rijker. Eigenaar is Marcel Perdon die tot voor kort directeur was van de Nederlandse vestiging van Framo Morat. Toen het Duitse moederbedrijf eind vorig jaar besloot zijn Nederlandse kantoor te sluiten, richtte Perdon in Amersfoort Drivetecno op. Als onderdeel van de Transtecno Groep focust Drivetecno zich met aandrijftechnisch maatwerk onder meer op de sectoren agro, machinebouw en zwembadtechniek. Drivetecno is exclusieve distribiteur van Framo Morat met en levert verder ook innovatieve oplossingen van Grob Antriebstechnik, Planetroll en Intecno.

Driveteco voert een uitgebreid productenpakket waarvan een groot deel vanuit het Amersfoortse magazijn direct uit voorraad kan worden geleverd. Ook kunnen producten op maat worden samengesteld in de eigen montage/assemblage-afdeling. Drivetecno is tevens exclusief Benelux-distributeur voor Framo Morat en beschikt daarvoor in Amersfoort over gerichte service- en reparatiefaciliteiten. ‘Voor machinebouwers die zelf aandrijvingen bouwen, produceert Framo Morat op maat gemaakte tandwielen, wormwielsets en kunststof spuitgietcomponenten’, aldus Marcel Perdon over dit programma. ‘Maar ook de bekende lineaire tandheugelaandrijvingen en de Mini-actuatoren van Framo Morat hebben we in ons programma en uiteraard bieden we de daarbij behorende ontwerp- en selectie-ondersteuning. Met name de Compacta-motorreductoren van Framo doen het goed als aandrijving van verstelsystemen in machines.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.