Directiewissel bij Eriks Nederland

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Jan Bruggenthijs (55) is per 1 januari benoemd tot algemeen directeur van Eriks Nederland. Hij volgt Rein Groot op. In de nieuw samengestelde Europese region board van de Eriks-groep is Bruggenthijs verantwoordelijk voor België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Bruggenthijs is meer dan twintig jaar werkzaam geweest bij GTI Holding (huidige Cofely), laatstelijk als lid van de Raad van Bestuur en CEO van de divisie Specialist Services. Tussen 2001 en 2010 was hij in dienst bij Stork als president van de divisie Industry Services en gedurende 2011-2012 bij Hertel als algemeen manager voor het Midden-Oosten.

Groot is sinds begin dit jaar clustermanager van Eriks Scandinavië. Daarnaast is Groot in de nieuw samengestelde product board de eindverantwoordelijke voor afdichtingen, rubber en kunststoffen. Hij was de afgelopen zeven algemeen directeur van Eriks Nederland.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.