Directie neemt meerderheidsbelang in Tegema

Alexander Pil
Leestijd: 2 minuten

Tegema-oprichter Jan van Dijk heeft zijn opvolging gevonden bij de huidige directie, Wim van den Broek en Martin van Acht. De twee directeuren hebben een meerderheidsbelang genomen in het ingenieursbureau. Van den Broek en Van Acht zien de overname voornamelijk als waardering voor het gevoerde beleid van de afgelopen jaren.

’Tegema is nu de volwaardige projectenorganisatie die ik voor ogen heb gehad‘, aldus Van Dijk (68). ’De directie is in staat gebleken dit waar te maken.‘ Van den Broek en Van Acht gooiden eind 2011 het roer om. De daaruit voortgekomen vernieuwde organisatie en marktbenadering spreekt klanten aan, aldus het bedrijf. Klanten geven Tegema de ruimte zijn kunnen te laten zien door innovatieve oplossingen te bedenken en te realiseren. In 2012 zorgde de nieuwe aanpak voor het beste resultaat in de historie van Tegema.

Van den Broek: ’Door de platte organisatie zijn we in staat gebleken de lijntjes erg kort te houden. We zitten bovenop de bal. Daarbij moet vermeld worden dat onze collega‘s ook meteen snapten waar we met z‘n allen naar toe wilden. Er ontstond een werkklimaat waarin onze collega‘s zich verder individueel konden ontwikkelen. De neuzen stonden daarmee gauw dezelfde kant op.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.