Directeurswissel bij Stodt

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De 48-jarige Jeroen Rouwhof wordt de nieuwe directeur-bestuurder van trainingshuis Stodt Toekomsttechniek. De Almeloër volgt op 1 oktober Hubert de Haas op, die het bedrijf sinds december 2010 leidde. Rouwhof werkt vanaf 2000 bij Stodt in diverse salesfuncties. Sinds begin dit jaar was hij commercieel directeur.

Stodt wil verder groeien en een belangrijke rol blijven spelen in het behoud en upgrading van de maakindustrie in Nederland. Hiervoor speelt Stodt in op hogere eisen van de industrie met flexibele praktijkgerichte opleidingen en cursussen. De industrie vraagt om goed geschoolde medewerkers, zoals allround verspaners, moderne productietechnici en flexibel inzetbare mechatronici, maar ook is er een sterke groei naar technische medewerkers op mbo+- en hbo-niveau. Aan de andere kant staan de bedrijven onder continue concurrentie- en kostendruk. De nieuwe Stodt-directeur Rouwhof zal daarom in zijn strategisch en operationeel beleid in de komende jaren actief inzetten op vernieuwing en investeren in nieuwe leermiddelen, machines en innovatieve technieken.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.