Directeur Geert Hellings vertrekt bij Mikrocentrum

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Geert Hellings legt per 1 juli 2021 zijn functie als algemeen directeur bij Mikrocentrum neer. Hellings heeft meer dan achttien jaar leidinggegeven aan de kennis- en netwerkorganisatie voor de hightech- en maakindustrie. Sinds hij in mei 2003 als directeur aantrad, is de organisatie in alle opzichten gegroeid. ‘Ik ben trots op wat Geert samen met het team én al onze andere stakeholders heeft gerealiseerd’, zegt Roel Fonville, voorzitter van het bestuur van de Stichting Mikrocentrum Nederland. ‘Hij heeft een gezonde, stabiele kennis- en netwerkorganisatie ingericht die op de kaart van de Nederlandse én internationale hightechindustrie staat. Hij laat een organisatie achter die klaar is voor de toekomst.’

Het aantal leden van het High Tech Platform is toegenomen tot bijna zeshonderd en meer dan zesduizend cursisten volgen jaarlijks zo’n zeshonderd cursussen (170 cursustitels). Het aantal bezoekers van de vakbeurzen en themadagen bedroeg in 2019 ruim 19 duizend. En het aantal medewerkers is meer dan verdubbeld tot vijftig vaste medewerkers, honderdvijftig freelance docenten en vijfentwintig overige freelance-medewerkers.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.