Dima vindt onderdak bij Nordson

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Nordson heeft de Deurnese Dima Group ingelijfd. Het Brabantse bedrijf ontwikkelt machines voor conformal coating, dispenseren en surface mount technology voor elektronicafabrikanten. De twee partijen hebben geen financiële details naar buiten gebracht.

Dima wordt onderdeel van Nordsons Advanced Technology Systems-divisie. In Eindhovens Dagblad vertelt Dima-directeur Fried Cuijten dat op korte termijn een deel van de huidige Nordson-vestiging in Maastricht wordt overgeplaatst naar Deurne. Het gaat om twintig medewerkers waardoor het personeelsbestand van Dima uitkomt op ongeveer vijfenvijftig. ‘Tegelijk heeft Nordson de intentie flink te investeren om Dima te laten groeien tot leverancier van complete assemblagelijnen voor printplaten, waarop ook bestaande processen van Nordson kunnen draaien’, aldus Cuijten in ED. ‘Dit betekent dat in de komende jaren het bedrijf zal doorgroeien met twintig tot dertig mensen.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.