Derde editie Safety Event Mybusinessmedia in mei

René Raaijmakers
Leestijd: 2 minuten

Mybusinessmedia prolongeert zijn Safety Event. Op 8 mei organiseert de uitgever van De Constructeur en Aandrijven & Besturen de themadag voor de derde maal in het Evoluon te Eindhoven. Centraal staan effecten van re-engineering op CE-markering, de securityaspecten van veiligheidssystemen, CE-markering van constructies en de import en export van veilige machines.

In het ochtendprogramma komen eerst de consequenties van re-engineeren van machines voor CE-markering aan bod. In veel productiebedrijven worden oudere machines voorzien van een nieuwe besturing maar ook gekoppeld met andere productiemiddelen. Wanneer moet het productiebedrijf de veranderde machine CE-markeren en wat zijn de technische consequenties van het re-engineeren van bestaande machines?

Rob Hulsebos gaat in op een tweede aspect, de gevaren van cybersabotage voor de industrie en de mogelijkheden om veiligheidssystemen cyberveilig te maken. Hoe bestand zijn deze systemen tegen softwareonheil in de vorm van virussen, wormen en andere vormen van cybercriminaliteit?

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen