Demcon brengt embedded systemen onder in apart bedrijfsonderdeel

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Demcon heeft een aparte business-unit voor embedded systemen opgetuigd. De Embedded Systems-unit gaat van start met dertig medewerkers en bundelt de bestaande elektronica- en softwarecompetenties van het bedrijf voor embedded toepassingen. De leiding komt in handen van Harry Roewen. Het wordt de vierde business-unit voor Demcon, naast Hightech Systems, Medical Devices en Industrial Systems.

Met de stap moeten de embedded-activiteiten een zelfstandig profiel krijgen binnen Demcon, met de ambitie om fors te groeien en om de technologiebasis te versterken. ‘We willen een stabiele onderstroom genereren aan werk voor embedded software en hardware. Een bepaald projectvolume is nodig om alle benodigde mensen en technieken voor Embedded Systems te onderhouden. Want de veelheid aan embedded technologieën die je moet kunnen supporten neemt alleen maar toe. Met een grote business unit Embedded Systems kunnen we meer faciliteiten bieden voor onze andere business units’, geeft Demcon-directeur Dennis Schippers als verklaring.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen