DC-motoren Oriental komen tot 400 W

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Oriental Motor heeft de BLE/BLV-serie DC-motoren uitgebracht. Behalve door de compacte bouw en het grote aantal verschillende uitvoeringen valt deze serie op door de vierkwadrantregelaar, aldus distributeur Rotero uit Woerden. Hierdoor is de motor ook geschikt voor verticale toepassingen en heeft de gebruiker de mogelijkheid het koppel te begrenzen.

De BLE/BLV-serie van Oriental omvat diverse borstelloze DC-motoren en drivers met een uitgaand vermogen van 30 tot 400 W. De DC-motoren zijn beschikbaar in drie typen. Het basismodel voorziet in een ronde as en bereikt toerentallen van 100 tot 4000 min-1. Het tweede type met tandwielas is uitgevoerd met een overbrenging en biedt een levensduur van tienduizend uur. De derde uitvoering heeft een holle as en is hierdoor geschikt voor een directe koppeling. Bovendien biedt zij een hoger koppel en is zij sterker dan de variant met tandwielas. Door de flexibele installatiemogelijkheden van het laatste type kan de gebruiker de afmetingen en zijn installatieruimte reduceren.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen