Data Translation lanceert Ethernet- en USB-thermometers

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Data Translation heeft in de Temppoint-lijn van thermometers twee modellen uitgebracht die aangesloten kunnen worden op de pc. Het DT8871U-model laat zich verbinden via Ethernet en de DT9871U via USB. Beide zijn geschikt voor standaard thermokoppels B, E, J, K, N, R, S en T. Ze hebben minder dan 1,5 microvolt ruis en een nauwkeurigheid van 0,15 graden Celsius.

De Temppoint-meetappartaten zijn uitgevoerd met een 24 bit A/D-converter per kanaal en leverbaar met 8, 16, 24, 32 of 48 kanalen die simultaan meten en galvanisch 1000 volt van elkaar gescheiden zijn. Elk kanaal is voorzien van een koude-lascompensatie met een nauwkeurigheid van 0,01 procent. Uitbreiding is mogelijk tot honderden kanalen in een netwerk. De maximale samplesnelheid bedraagt 10 hertz.

Temppoint wordt geleverd met applicatiesoftware, welke naar wens kan worden aangepast, voor weergave per kanaal grafisch of numeriek. De data kan worden geëxporteerd naar andere applicaties zoals Microsoft Excel en Matlab.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen