Dassault brengt update Solidworks uit

Alexander Pil
Leestijd: 2 minuten

Dassault Systèmes introduceert Solidworks 2015, de nieuwste versie van zijn portfolio 3D-ontwerpapplicaties. Met de update krijgen de gebruikers onder meer toegang tot cloudgebaseerde functionaliteit, meer mogelijkheden voor het verbeteren van de productiviteit en processen en kunnen ze hun operationele kosten verlagen, aldus Dassault. Solidworks is direct leverbaar via de partners van Dassault.

‘We hebben goed naar onze klanten geluisterd en geanalyseerd hoe hun ontwerpbehoeften veranderen naarmate de business groeit’, zegt Bertrand Sicot, ceo Solidworks bij Dassault. ‘Daarom hebben de gebruikersbehoeften centraal gestaan voor deze versie, waarin meer dan negentig procent van de nieuwe functionaliteit op hun verzoek is toegevoegd. Via de eveneens nieuwe toegang tot het 3DExperience-platform kunnen onze gebruikers hun Solidworks-desktopapplicaties verbinden met cloudtoepassingen en daarmee zowel nieuwe bedrijfsprocessen als 3DExperiences ontwikkelen, zoals de Solidworks Industrial Design-applicatie die binnenkort beschikbaar komt.’

Dagelijkse productiviteitsverbeteringen:

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen