Control Techniques komt met vier servoregelaars

René Raaijmakers
Leestijd: 2 minuten

Emerson-dochter Control Techniques introduceert zijn nieuwe servoregelaar Digitax ST in een lijn van vier modellen. De regelaars zijn volledig compatibel met andere regelaars van het bedrijf. De Digitax ST werkt echter met bijna alle in de markt verkrijgbare terugkoppelorganen en alle servomotoren, inclusief lineaire motoren. De optiemodules voor communicatie, extra IO en motion control maken het mogelijk om zonder speciale gereedschappen een klantspecifieke oplossing te genereren.

De Digitax ST-regelaar start snel op en is geschikt voor servoapplicaties die een hoge piekkoppel en een extreme dynamische respons eisen. De vier modellen zijn Base, Indexer, EZ Motion en Plus.

De Digitax ST Base is ontworpen om in combinatie met een motion controller, PLC of pc te werken. De aansturing gaat via digitale communicatie als Sercos, Ethercat of analoge signalen. Typische applicaties zijn pakken en plaatsen, X-Y-tafels en profielmachines.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.