CompactPCI-SBC Adlink voor fabrieksautomatisering

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

De CPCI-3965-serie van Adlink is een familie 3U enkelbordcomputer op CompactPCI-formaat. De SBC is beschikbaar met een enkel slot (4HP) of twee sloten (8HP). Beide versies hebben een 2,0 GHz Celeron-processor met 1 Mbyte L2-cache en een 533 MHz front-side bus of een 2,2 GHz Core 2 Duo-processor met 4 Mbyte L2-cache en een 800 MHz FSB. Daarnaast heeft de kaart een Mobile Intel GME965 Express-chipset aan boord en twee Sodimm-sockets voor maximaal 4 Gbyte 667 MHz DDR2-geheugen zonder ECC.

Het I/O-arsenaal bestaat uit vooraansluitingen voor Gigabit Ethernet (twee), USB (twee) en VGA. De 8HP-versie heeft extra interfaces voor Com, DVI, PS/2 en USB (twee). De optionale Rear Transition Module voorziet nog eens in één keer Com, één keer Gigabit Ethernet, twee keer Sata en twee keer USB. Voor verdere uitbreiding zijn er twee PCI Express x1-sloten. Gegevens zijn op te slaan via Compactflash of op een 2,5 inch Sata-harddisk (in het geval van de 8HP CPCI-3965D).

Adlink positioneert de CPCI-3965-familie voor fabrieksautomatisering en andere industriële toepassingen die de betrouwbaarheid van CompactPCI vereisen. JMS Industrial Automation is exclusief distributeur voor Adlink-producten in de Benelux.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen