Compacte visionsystemen NI voor USB3-camera’s

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

National Instruments heeft een compacte oplossing aangekondigd voor visiontoepassingen met hoge snelheid. De NI CVS-1459RT is een klein, robuust visionsysteem met een Intel Atom-quadcoreprocessor en is voorzien van twee usb 3.0-poorten voor USB3-camera’s. Het systeem is te programmeren met Labview-systeemontwerpsoftware en met Vision Builder voor geautomatiseerde inspectie. Technici hebben de mogelijkheid Labview Fpga te gebruiken om de fpga-compatibele i/o verder aan te passen aan – en visioninspectieresultaten strak te synchroniseren met – andere onderdelen van industriële systemen zoals encoders en afstandssensoren.

De NI CVS-1459RT is gebaseerd op de herconfigureerbare i/o-architectuur van Labview. Grafisch systeemontwerp combineert de open Labview-programmeeromgeving met commerciële, kant-en-klare hardware om ontwikkeling drastisch te vereenvoudigen, zodat technici krachtige visiontools, i/o, industriële communicatie, datalogging en mens-machine-interfaces in een enkele omgeving kunnen combineren.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen