Combibeurs Feda en FHI heet ‘World of Technology & Science’

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Feda en FHI hebben een naam gevonden voor hun nieuwe gecombineerde beurs: World of Technology & Science. Exposanten en bezoekers krijgen hun eigen identiteit: ’World of Automation‘, ’World of Laboratory‘, ’World of Electronics‘ en ’World of Motion & Drives‘. De beurs weerspiegelt daarmee de keten van technologie, spreekt bezoeker en exposant specifiek aan en inspireert met waardevolle en concrete combinaties van innovaties, vinden de twee partners. De eerste World of Technology & Science vindt plaats van 30 september tot en met 3 oktober 2014 in de Jaarbeurs Utrecht.

Eind vorig jaar besloten Feda en FHI intensief te gaan samenwerken om de vakgebieden industriële automatisering en elektronica, aandrijftechniek en laboratoriumtechnologie onder de aandacht te brengen via een gezamenlijk evenement. Het moet de onderlinge strijd om de beursbezoeker tegengaan, zoals afgelopen jaar toen Het Instrument en De Industriële Week elkaar direct opvolgden.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.