Cognex introduceert vast gemonteerde datamatrixverifiers

Leestijd: 1 minuut

Cognex lanceert de Dataman 100V-verifiers die de kwaliteit controleren van datamatrixcodes. Zo zorgen ze dat alleen goed gemarkeerde onderdelen in de productie- en distributieketens komen. Volgens de sensorontwerper heeft een groeiend aantal bedrijven in de automobiel-, defensie-, elektronica-, gezondheidszorg-, luchtvaart- en verpakkingsindustrie verificatie nodig om de contracten na te leven waarvoor markeringen nodig zijn die aan een bepaald kwaliteitsniveau voldoen.

Andere gebruiken de verifiers voor procescontrole op het markeerstation om voor de hoogst mogelijke leessnelheden te zorgen en af- en uitvaltijd in hun productieproces te beperken. De Dataman 100V meet label- en directe onderdeelmarkeringskwaliteit op alle industrienormen, waaronder de Association for Automated Identification and Mobility (AIM) Direct Part Mark (DPM) Quality Guideline.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen