China bestelt voor 20 miljoen aan sigarenproductiemachines in Duizel

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Onderdeel ATD van Koninklijke Agio Sigarenfabrieken uit Duizel heeft een order van bij elkaar 20 miljoen euro ontvangen voor de levering van productiemachines aan China. Dat meldt Eindhovens Dagblad. Met de order verzekert Agio Technical Department (ATD) zich van anderhalf tot twee jaar werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in de bouw en de verbetering van apparatuur voor de productie van sigaren.

’China biedt een geweldige uitdaging voor ons‘, zegt directeur Ad Wintermans in Eindhovens Dagblad. ’De Chinezen kennen alleen de dure Cubaanse sigaren die door de Chinese elite vaak als statussymbool worden gerookt. Er zijn echter zo‘n 350 miljoen koopkrachtige Chinezen die we willen laten kennismaken met de kleinere Europese modellen. Omdat wij ook de machines voor de productie van die sigaren kunnen leveren, hebben de Chinezen voor ons gekozen, als partner voor een intensieve samenwerking op het gebied van productie en verkoop van sigaren in China.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.