CET sluit zich aan bij Eriks-familie

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

CET Motoren uit Moorsele is toegetreden tot de Eriks Groep. De industriële dienstverlener versterkt met die inlijving zijn positie in de aandrijfmarkt. Het past goed in de strategie van Eriks België om zich verder te ontwikkelen tot een totaalspecialist in aandrijftechniek en om sterk door te groeien in motoren, versnellingen, aandrijvingen en diensten.

CET is gespecialiseerd in elektrische aandrijftechniek en aanverwante diensten: verkoop en reparatie van elektrische motoren, reductiekasten, frequentiesturingen, softstarters en pompen. Het bedrijf werkt voor OEM‘s en bij MRO-klanten en installateurs in België, Luxemburg en Noord-Frankrijk. Sinds oktober 2008 is CET gevestigd op de industriezone Gullegem-Moorsele. Naast een groot assortiment in producten van Weg, Tramec, KEB, Siti en Teco biedt het service in predictief onderhoud en laseroptische uitlijning. CET blijft onder eigen naam opereren vanuit Moorsele. Ook het management van CET blijft aan.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.