Cellro opent Duitse vestiging

Alexander Pil
15 september 2021

Eind dit jaar opent Cellro een vestiging in het Duitse Brackenheim, nabij Heilbronn. Vanuit deze vestiging gaat de fabrikant van robotcellen de metaalbewerkende industrie in Duitsland bedienen. De nieuwe vestiging moet de groei in de Duitse markt verder versterken.

Met een vestiging in Duitsland wil Cellro de lokale markt beter bedienen.

Cellro krijgt in Brackenheim de beschikking over een pand met een kantoor en een showroom. Verkoop, salessupport en service vinden vanuit deze locatie plaats. In de showroom worden de nieuwste robotcellen opgesteld en gedemonstreerd. Het team Duitse medewerkers zal worden ondersteund door het hoofdkantoor in Veenendaal.

Met de nieuwe vestiging wil Cellro nog beter kunnen inspelen op wensen van lokale klanten. De Cellro-robotcellen voor draai- en freesmachines beschikken namelijk over geavanceerde mogelijkheden. Daardoor kunnen de meest complexe orderstromen van verspanende bedrijven worden geautomatiseerd met – in de basis – standaardmodellen, claimt Cellro. ‘Dankzij het modulaire design kunnen de robotcellen bovendien snel en eenvoudig worden aangepast aan veranderingen in type orders, machines of klanten. Het benutten van die mogelijkheden vraagt om nauwe samenwerking tussen Cellro en de eindgebruiker. De vestiging in Brackenheim gaat daarbij een belangrijke rol spelen’, aldus het bedrijf.