CCM en Ehrbecker Schiefelbusch krijgen Dutch Supplier Award

Leestijd: 1 minuut

Centre for Concepts in Mechatronics (CCM) uit Eindhoven en Ehrbecker Schiefelbusch uit Breda hebben de Dutch Supplier Award ontvangen. Variass uit Veendam nam de Achievement Award in ontvangst, de prijs voor de supplier die een aantal jaren op rij zijn hoge toeleverniveau heeft behouden. Link Magazine, vakblad voor industriële uitbesteders en toeleveranciers, organiseerde de prijzen voor beste industriële toeleverancier van Nederland voor de zesde keer.

De jury koos beide winnaars uit een totaal van 235 toeleveranciers, die uitbesteders eerder hadden genomineerd. De jury roemde CCM vooral om zijn toegankelijke kennismanagementsysteem en prees Ehrbecker Schiefbusch om zijn onderscheiding in logistieke dienstverlening en voorraadbeheer op klantlocatie.

Specialist in elektronicaontwikkeling en –assemblage Variass blonk volgens de vakjury uit in personeelsmanagement, flexibiliteit en technologische vooruitstrevendheid.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.