Camozzi introduceert componenten voor elektrische aandrijving

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Camozzi introduceert op World Of Technology & Science een nieuwe divisie: C_Electrics. Met deze tak maakt het bedrijf naar eigen zeggen zijn aanbod van oplossingen voor industriële automatisering compleet. Het C_Electrics-assortiment bestaat uit lineaire assen (serie 5E), elektromechanische cilinders met kogelomloopspindel (serie 6E), borstelloze motoren (serie MTB), stappenmotoren (serie MTS) en drivers in de versies DRWS en DRWB, voor de gecontroleerde aansturing van motorbewegingen.

De assen in de 5E-serie zijn compact vormgegeven, met volledig geïntegreerde en kwalitatief hoogwaardige componenten. De assen zijn leverbaar in drie maten: 50, 65 en 80. Om installatie zo eenvoudig mogelijk te maken zijn de 5E-assen uitgerust met accessoires die aansluiting van de motor op vier punten mogelijk maken. Dit maakt de 5E-serie geschikt voor toepassingen in de assemblage- en verpakkingssector.

Bij de 6E-cilinders vallen de grote mate van precisie en eenvoudige montage op. Deze cilinders zijn verkrijgbaar in de groottes 32, 40, 50 en 63. De afmetingen zijn gebaseerd op de Iso 15552-standaard waardoor het montagemateriaal van pneumatische cilinders kan worden gebruikt. Speciale interfacekits zorgen dat de motor zowel in lijn als parallel kan worden verbonden en een magneet in de cilinders maakt het gebruik mogelijk van externe magnetische naderingsschakelaars.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.