Cadcorner en GPO Solutions worden Innoptus

Alexander Pil
Leestijd: 2 minuten

Twee bedrijven die digitale oplossingen voor de maakindustrie ontwikkelen – Cadcorner uit Sint-Eloois-Winkel en GPO Solutions uit Breda – gaan voortaan als Innoptus door het leven. ‘Dit is veel meer dan een rebranding, maar eerder een versterking van onze samenwerking en een nieuwe stap in onze verdere professionalisering’, stelt Xavier Werbrouck, ceo van 4Itego, de bedrijvengroep waarvan beide Cadcorner en GPO deel uitmaken.

Cadcorner werd in 2011 opgericht door Werbrouck en GPO Solutions in 1993 door Guy van Kooyk en Peter Meijnhardt. Beide bedrijven opereren sinds 2017 als een team binnen 4Itego, die in 2020 ook Infinite Simulation Systems overnam. Deze drie bedrijven zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogstaande innovatieve oplossingen voor de maakindustrie. Zo verbeteren en versnellen ze productontwikkeling door digitale processen beter op elkaar af te stemmen. Dat is vandaag meer dan ooit nodig, want de maakindustrie staat onder druk.

Werbrouck: ‘Wie niet nadenkt over zijn digitale transformatie, zal vroeg of laat in de problemen komen en voorbijgestoken worden door bedrijven die dat wel doen. De uitdagingen zijn legio: er is de krapte op de arbeidsmarkt en door de grondstoffencrisis staat onze hele toeleverketen onder druk. Bovendien evolueert de technologie dusdanig dat er nog sneller moet worden geschakeld. En dan hebben wij de juiste expertise in huis die de vragen en eisen van onze klanten kunnen vertalen naar werkbare oplossingen. We begeleiden hen daarbij doorheen het hele transformatieproces.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.