Brink, Festo en Style samen in training

Silvia Stegeman
Leestijd: 1 minuut

Brink Techniek, Festo Didactic en Style Education stappen samen in technische onderwijsoplossingen onder de noemer Vision 2010. Hiermee willen ze scholen in het middelbaar, hoger en universitair onderwijs helpen bij het binnenhalen en vasthouden van techniekleerlingen. Ze bieden onder meer ondersteuning bij het opzetten van een passende leeromgeving die de techniekleerlingen aanspreekt. Daarnaast kijken ze naar de aansluiting van de lesstof op die omgeving en naar het opleidingsniveau van de docenten. Die moeten bijvoorbeeld onderwijzen over technieken voor slimme productie.

Festo is gespecialiseerd in cursussen in elektrotechniek, hydrauliek, industriële netwerken, leiderschap, PLC-techniek, pneumatiek en procestechniek. Style neemt de inrichting van de technische praktijklokalen voor zijn rekening. Brink levert de elektrische en elektronische apparatuur, de ICT en het meubilair. Style Education is het aanspreekpunt voor Vision 2010.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.