Brainport organiseert project Meesters in de Maakindustrie

Silvia Stegeman
Leestijd: 1 minuut

Brainport organiseert op 28 mei een evenement als aftrap van het actieplan ’Meesters in de maakindustrie‘. Naast Brainport ondersteunen de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging, de Kamer van Koophandel Brabant en bedrijven in de hightech maakindustrie het initiatief. Fabrikanten als ASML, Daf, Fei, Océ, Philips Healthcare en hun toeleveranciers willen in het kader van het Meesters-project werken aan een hervorming van de toeleverketen. Open samenwerking en ketenontwikkeling zijn hierbij de speerpunten.

Tijdens het evenement presenteert Brainport-hoofd Marc Hendrikse de doelstellingen en actiepunten op gebied van ketenoptimalisatie, ontwikkeling van kennis en vaardigheden van werknemers en de promotie van de keten bij nieuwe internationale hightech OEM‘s. De bijeenkomst is in het Conference Center van de High Tech Campus Eindhoven.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.